Home Рубрики Коментарът на ... Чумата е карантинирана

Чумата е карантинирана

2 min read
0
0
28
Бойко Борисов

Пиарчето Севда започва да се повтаря. Винаги, когато става напечено, на любимия първи държавен и партиен ръководител нещо се случва. Или искат да го убият, или го заплашват, или рони сълзи как е сам като куче, докато издържа миски и деца в Барселона. Бе важното е да го съжаляваме. Доста елементарно като психологически подход – вижте го, той страда, животът му е застрашен, пък вие искате да го махате и да отговаря на въпроси.

loading...

И бихме се хванали вероятно, ако самият той не беше чума, която заразява всичко наоколо. Направо гербавото управление може да се запомни в народните сказания като “чумавото”. Всъщност истината е друга – БОРИСОВ Е СТРАХЛИВЕЦ!

Който може да краде, да лъже, да манипулира, но се паникьосва, когато трябва да носи отговорност за действията си. А още повече се паникьосва, когато осъзнава, че този път само с оставка и връщане на бял кон няма да мине. А ще има и разследване и затвор. А то, българските затвори не са цивилизовани като чешките….

Направо предлагам да го карантинираме завинаги на държавна издръжка на топло доживот. Е, и да поработва отвреме навреме, че да осъзнае, че хлябът се изкарва не са кражби, а с работа. Не знам друг политик в историята на България, който да е предизвиквал такава дива омраза и презрение към себе си, колкото този нещастник.

Може да има пари, може да има къщи в Барселона, може да има джипки, но има и проклятието на народа си. А от него не можеш да избягаш. А предполагам, че внуците му биха предпочели да не се срамуват, а не милиардите, надиплени в чекмеджета. Защото пари репутация и име, както и уважение, не купуват.

#МутроВЪН!

Eлена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви …