Home Рубрики Коментарът на ... Да си тъп е като да си умрял – страдат само другите

Да си тъп е като да си умрял – страдат само другите

2 min read
0
0
308
Без коментар

Често си мисля, че гербавите са като черна дупка – засмукват около себе си целият интелектуален вакуум на Територията. Партията по принцип ми прилича на паноптикум на ужасите – хора мозъчно семпли, с възпитанието и маниерите на потомствен хамалин на гарата, с отклоненията и странностите на стара мома в критическата. И когато видя някой почти нормален сред тях, винаги съм приятно изненадана. Е, почти, не съвсем!

loading...

Наред с “дежурните”, Рудолфчо и прочие безценни гербави кадри, на амбразурата винаги има и по някой, който си осмисля живота в логорея и тежки рамисли за подлостта и низшата същност на противниците на мутрата. Както и с обиди, които биха направили чест дори на споменатите по-горе хамали.

Та днес се запознах с едно подобно “творение” на една видна женица, изявяваща се като политолог. Като лирично отклонение бих изразила пълното си одобрение на носенето на очила, защото в противен случай биха я сбъркали с чистачката в селски хоремаг. Та жената определи Президента като “провинциален политик”. От думите й се разбира, че провинцията е място затънтено, пълно с разни прошляци, необразовани, агресивни и неуки, които не трябва да бъдат допускани до висшите интелектуални ешалони на властта, понастоящем заети от възпитаникът на помощното училище във Вършец и пожарникарят- престъпник. Явно женицата е забравила как ГМР /Главната Мутра на Републиката/ сам се похвали как е хранил с помия прасе и е тичал с една ръка, а с друга е ядал филии с мас! Градско! Интелектуално! Стилно! Класа!!!

Да си кажа и моето мнение, че толкова селяни накуп, колкото в София, не съм виждала дори и по селата. Което се отразява и на манталитета. За съжаление днешната политическа класа има манталитета именно на комплексирани селски двойкаджии, които искат да се докажат и няма сила, която да избие комплексите им за малоценност.

Госпожата се разбра, че била потресена от агресията и липсата на диалогичност у Президента Радев. Възмущението й явно нямаше граници. Най-вече защото е била съветник на Бившия Плевналиев. Отличаващ се с харизмата и интелекта на …..е, изберете си, знаете го. В сравнение с него и погледа му, всяка порядъчна овца би изглеждала като стръвница и интелектуален гений. Не искам да припомням как го сравняват с някои женски части. Не е редно, някак си, все пак е Бивш.

И искам да кажа на въпросната госпожа, че с великите си “размисли” за провинциалността и агресията на Президента дава оценка на българите, които са го избрали, и които са доста повече от избирателите на Тиквата. Да, защото Президентът Радев БЕШЕ ИЗБРАН, А НЕ НАЗНАЧЕН!

И да, ние харесваме Президента точно затова: защото НЕ МЪЛЧИ, НЕ СЕ СЪГЛАСЯВА С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, НЕ СЕ ВПИСВА В МАФИЯТА, ПРЕЧИ ИМ И ИСКА СМЕТКА ЗА БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНИТЕ ИМ РЕШЕНИЯ. И го подкрепяме, защото искаме Президент, който да води народа и да го защитава, а не п….ка, която да се хили, все едно му белят яйце!

Не е “елитно”, нали? Провинциално, може би според вас. Останете си погнусена на пиедестала на миналото величие. Ние искаме лидери, а не овце!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Станахте за смях с тези лъжи

Димитър Главчев, депутат от ГЕРБ: “Спомням си какво се случи при предишното служебно…