Home Рубрики Коментарът на ... Държавата с бухалката

Държавата с бухалката

1 min read
0
0
58
Правосъдие по ГЕРБ

Не съм учудена от акцията да се спират хората на границата, за да им се събират глобите. В момента НАП тръгват като озверели на ревизии и проверки. Глобяват хора и фирми за щяло и нещяло. Директивата е: ДА НАПЪЛНИМ БЮДЖЕТА!

loading...

Хората обедняха още повече от извънредното положение и извънредната глупост на управляващите. Тепърва икономическият срив ще се забележи. Междуфирмената задлъжнялост в момента се засилва и ще дойде момент, в който ще повлече верижни фалити.

Това означава по-малко пари от данъци и такси в бюджета. И по-малко пари ЗА КРАДЕНЕ. По-малко пари за корупция, защото хората се опитват да оцелеят.

Затова държавата е озверяла за пари. Тези магистралки, дето ги обхожда като шантонерка премиеринът, струват пари. Впрочем охраната Му и горивото на джипката също струват много пари. Само че, никой не го пита колко струва на държавата личния Му пиар.

Тепърва държавата ще се ожесточава с проверки, ревизии, глоби и санкции. За да има пари за ПП ГЕРБ /прости @@@тки ГЕРБ/. И за любимецът на мисирките, разбира се!

Така, че, българи, стягайте коланите. Или около врата си, или където трябва!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви …