Home Рубрики Коментарът на ... Дебилът, вкопчен във властта, не намира смисъл на живота извън нея

Дебилът, вкопчен във властта, не намира смисъл на живота извън нея

1 min read
0
0
56
Моля ви се!

Вкопчването във властта на гербавите напомня на стара мома, която не пуска единственият, който се е поинтересувал от нея, защото знае, че друга възможност няма да има. Виждаме декларациите на хора, интелектуално и професионално обрани, че нямало да подават оставка, защото видиш ли, те били най-доброто, което ни се е случило. И си вярват, мискините!

loading...

Интелектът включва и усещането кога трябва да си тръгнеш с добро. А не позорът да бъдеш изритан от там, където не си желан и където много твърдо са ти казали, че трябва да се омиташ и повече да не досаждаш. Проблемът е системен. Защото в ГЕРБ намериха реализация всички дебили и некадърници в България. Които и без това гастролират от партия в партия и си търсят удобни местенца, защото на свободния пазар толкова глупост и некадърност никой няма да изтърпи.

Дебилите се вкопчват във властта, защото тя подхранва егото им, че нещо са направили с живота си и са успели въпреки липсата на интелект и елементарни знания. На тях им харесва да властват над по-умните и образованите и да се гаврят с тях. Така си избиват комплексите.

Дебилът не разбира от логика. Дебилът не разбира от интелигентни предложения и решения. Той разбира само от принуда. Защото така е свикнал и това му е капацитетът.

Затова трябва да бъдем решителни и постоянни до пълната победа на народа над мафията.

#ДебилиВън!

Eлена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Дарете старите си гащи

След като Простата Кърджалийска П. дари старите си календари на старчески домове, в неисто…