Home Рубрики Коментарът на ... Денят, в който някои ще се отричат не е далеч

Денят, в който някои ще се отричат не е далеч

1 min read
0
0
103
Любомир Кольовски

Не стихват воплите и крясъците на адвокатите-доброволци, които истерично защитават Главатаря от посегателствата на специализираната прокуратура в Барселона, разните там западноевропейски медии, турски източници и изплувалите от прашните архиви спомени за славното минало на Бойко, подписани от дипломати, шефове на разузнавания и други източници, които не могат да бъдат подценявани.

loading...

Паралелно с това се увеличава интензитета, с който се появяват все повече и повече сериозни и дбре аргументирани коментари и анализи по аферата. Авторитетните анализатори неслучайно насочват вниманието на публиката към подозренията, че не къщата и интимната приятелка на премиера са съществената час на драмата, а истинският сегмент в аферата са подозренията за пране на пари. На много пари – милиони и може би и милиарди евро – престъпление, което се преследва от закона в ЕС, САЩ и правовите държави изобщо.

Всичко това извиква много очаквания и един сериозен въпрос: КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ АДВОКАТИТЕ-ДОБРОВОЛЦИ, АКО АФЕРАТА ПРИКЛЮЧИ ЗЛОПОЛУЧНО ЗА БОЙКО? Не искам да ги изброявам поименно, защото са общоизвестни, пък е и губене на време да се споменават тия, които много скоро ще се въртят в кръг и ще подвикват трикратно “ОТРИЧАМ СЕ ОТ БОЙКО! ОТРИЧАМ СЕ ОТ БОЙКО! ОТРИЧАМ СЕ ОТ БОЙКО!” Адвокатите може и да са доброволци, но едва ли работят за “делото” безвъзмездно и без съответните хонорари.

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Кое налага този абсурд?

Задавам си въпрос – кое налага удължаване на извънредното положение? За съжаление ние, нар…