Home Рубрики Коментарът на ... Денят започва особено интересно

Денят започва особено интересно

2 min read
0
0
14
Корупция

Така…

loading...

Денят започва особено интересно.

Първо Онуй се изокало откъм Брюксел, че няма да подава оставка, защото било договорило повече пари за България. Остава и да му повярваме… Нищо не е договорил той, защото никой не го слуша там. Просто така са се разбрали другите в съвета. Предполагам сега е оперило уши и вече мисли къде да сложи още едно шкафче, за да има място за новите пачки.

Второто интересно от сутринта е каскетурата и поредната показна акция. Арестували 30 души, свързани с Божков. Предполагам, че това е реакция във връзка с поста на Божков във фейсбук от тази сутрин. Сега чакаме да се появи Каренин и под светлината на прожекторите да раздаде медийно правосъдие, което малко трудно се вписва във върховенството на закона, но пък е запазена марка за милиционерското право, което главният прокурор е завършил.

Третото е включването на оня ГЕРБав смешник Балтов, който пак пусна грамофонната плоча “коронавирус”. На този етап не е закаканизал за чували, трупове и камери, ама до края на деня време много. Може и генералът от щаба за паника и истерии да се появи, за да ни каже как яко ще измрем.

На фона на всичко това Валерката Симеонов видял вчера само десетина протестиращи… В Народното събрание гласуват вота на недоверие. Естествено, че няма да мине, защото т. нар. патриоти ще стискат мандата на корумпираното правителство до последно, тъй като парламент повече няма да видят.

ГЕРБавите калинки вече спуснаха опорните точки за деня – Боко договорил пари, значи е велик. За корупцията нито дума. За простащината премиерска също.

И най-важното – протестите продължават.

МУТРИТЕ ВЪН!

БОРИСОВ,

ГЕШЕВ,

НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ!

Наталия Сотирова

Load More Related Articles

Check Also

Ковидиотите от н-тия ден

Интересно психологическо проучване си правя лично за себе си. Доколко може да накараш няко…