Home Рубрики Коментарът на ... Димитър Стоянов: Афишират, че борбата с фалшивите новини е приоритет, а точно те ги „произвеждат“

Димитър Стоянов: Афишират, че борбата с фалшивите новини е приоритет, а точно те ги „произвеждат“

2 min read
0
0
53
Димитър Стоянов

Борбата с фалшивите новини е афиширана като приоритетна цел от управляващите. И в същото време точно те ги “произвеждат”. Последната я сътвори министър Кралев според когото цитирам: “Улисан в поредното си политическо словоблудство, главнокомандващият Въоръжените сили Румен Радев нанесе жестока обида на българския военен флот, като не го спомена в поздравителното си слово.”

loading...

Никъде обаче в отправения поздрав президентът Радев не споменава различните видове Въоръжени сили, а камо ли да е пропуснал ВМС.

Явно министърът визира този абзац:

“Този 6 май е различен. Днес няма да има парад и гражданите няма да видят своята армия на площада и в небето.”

Явно, че двугодишният престой на някои като военнослужещи във ВМС не са били достатъчни да се разбере, че няма как фрегатите, корветите, ракетните катери, миночистачите и другите бойни плавателни съдове няма как да стигнат до жълтите павета в София и за това армията е на площада и във въздуха по време на парада.

Надявам се, че колегите ни от ВМС не се чувстват обидени от думите на Кралев и от използването им като герои във фалшиви новини!

Честит празник, колеги!

Load More Related Articles

Check Also

Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви …