Home Рубрики Коментарът на ... Днес ГЕРБ и ДПС прегазиха конституцията и законите. За пореден път

Днес ГЕРБ и ДПС прегазиха конституцията и законите. За пореден път

1 min read
0
0
256
Любомир Кольовски

Горчив привкус и отчаяние предизвиква, че много хора не разбират и не вникват в разликата между 5-те милиона лв., дадени неотдавна от правителството на Св. Синод за заплати на свещениците и опростените данъци и задължения на мюфтийството в размер на 8 млн. лв. – една администрация, която е нарушила законите и не е плащала данъците си, заплатите и осигуровките на служителите си и е нарушила престъпно десетки норми.

И в същото време партийният секретар на ГЕРБ Цветанов си позволи да каже публично, че всички, които са против това застрашават националната сигурност. Националната сигурност наистина е застрашена, но е застрашена именно от ГЕРБ и неграмотността на главатарите на тая банда, които дори не са си направили труда да прочетат какво пише в чл. 98, т. 12, където е казано, че само президентът има правомощия да опрощава несъбираеми и др. вземания и това не е работа на парламента и правителството, нито на парламентарната група на ГЕРБ и ДПС.

Очевидно е, че тия екземпляри са с твърде ограничени интелектуални, умствени, образователни, политически, управленски и всякакви други възможности и наистина не си дават сметка какво правят. Добре би било читателите във ФБ и останалите мрежи да вникнат в проблема от гледна точка на конституцията и законите, независимо от своите пристрастия и политически зависимости. Разберете:

ДНЕС ГЕРБ И ДПС ПРЕГАЗИХА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

и всичко останало няма никакво значение, ако нещата останат така. При такива обстоятелства и с такива тъпи управници няма начин да имаме държава, държавност, законност и ред.

Разберете! Моля ви!

Любо КОЛЬОВСКИ

Load More Related Articles

Check Also

Пазете се от Манолчо! Манолчо е пророк. На злото, завистта и останалите пороци

Кончината на артиста Стефан Данаилов предизвика много обществени реакции. Преобладаващите …