Home Рубрики Коментарът на ... Докога ще ни правите на камилчета?

Докога ще ни правите на камилчета?

2 min read
0
0
58
Ваксиниране с Pfizer

Затварянето било добро решение, поетапно щели да ни пускат свободно да си пасем. Това разбираме от изказванията на знайни и незнайни некадърници по медиите. Днес има 77 починали от ковидясването. Дали всичките от това и колко без придружаващи заболявания. И го казват сутрин с тон, все едно светът ей ся ще свърши!

loading...

Аз не харесвам математиката, но харесвам логиката и здравия разум. На ден средностатистически съгласно НСИ умират 296 човека. ВСЕКИ ДЕН! Ако може ГЕНКОРОНАВИРУСЩАБА и Ботокса да ни уведомяват и другите от какво са починали и колко общо за деня са умрели. Че взе да ми писва от хорър-статистика. Да, всеки ден умират хора. Голяма част от които заради мръсния въздух, боклуците, които ядат, мизерията и липсата на пари за лекарства и лечение и заради отказа от здравеопазване. Нещо да ни обяснявате всеки ден за това!?!

Имам усещането, че се намирам в реклама за прах за пране. Същите малоумни и настоятелни призиви да им купим /да ни боцнат/ с праха, защото е най-хубавия и „леля Мария знае най-добре“. Защо не казвате колко човека на ден по света са получили странични ефекти от ваксината. Защо не казвате, че изпитанията ще приключат след две години. Защо не казвате, че сме опитни зайчета. Защо не казвате, че в България няма изследване на вируса, няма аутопсии на починали и изобщо нищо не знаете за това? Защо ни правите на камилчета!?! То, ясно, вашият електорат е прост, ама не всички са такива!

Омръзнахте ми!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Руското посолство за „дългата ръка на Кремъл“

За пореден път ставаме свидетели на забавно поведение на загубили постове си български длъ…