Home Рубрики Коментарът на ... Гербав виновен няма, оставки не подават

Гербав виновен няма, оставки не подават

3 min read
0
0
24
Данаил Кирилов

Мониторинг явно има. Името е променено, завъртяно, но фактът е, че ЕС на България вяра няма. Особено на правосъдната система. Това обаче изобщо не притеснява Барни Ръбъла, който в типичния си нагъл стил заяви, че оставка няма да подава.

loading...

И си мисля какво ли трябва да се случи, за да подаде някой гербав оставка или пък да му повдигнат обвинение. Без съмнение – чудо. Оставки се подават само, когато Борисов трябва да се спаси еднолично. Тогава също като водач на шейна в степите, хвърля някой на вълците, за да може той да оцелее.

Горанов явно проблем няма, въпреки, че лъсна по голи смс-и и стана ясна схемата, както и натиска. Това, че живее в дарен имот, му е най-малкият проблем. Наглостта и арогантността са направо недостижими.

Барни Ръбъла и той- едно смислено предложение няма от Министерство на правосъдието, законодателството е завършен батак и потрес не само за юристите, но и за гражданите, заповеди и нормативни актове падат в съда, но Потресът на правото не намира никаква вина у себе си.

ГМР пък докара успешно България до четвърта национална катастрофа. И в наглостта си твърди, че трябва да сме му благодарни и сме имали късмет с него. Не знам кое е по-голямо – нахалството им или некадърността им…..

Явно сами няма да се махат. Свикнали са на трапезата. Свикнали са с безнаказаността. Свикнали са да крадат.

Но, когато на гладния народ започнеш да му препоръчваш да яде пасти, обикновено се стига до хвърчене на глави!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Който копае ковид другиму…..

Най-накрая открихме нещо положително в Онуй – положителен тест за ковидясване. И сег…