Home Рубрики Коментарът на ... Гербавите мразят ТКЗС. Аз пък – тях

Гербавите мразят ТКЗС. Аз пък – тях

1 min read
0
0
51
ТКЗС

Разбрали – недоразбрали, тролската армия хукна да громи Президента Радев, защото бил предлагал връщане на ТКЗС-тата. Знайни и незнайни тролове и гербави “мислители” разсъждават що е то и има ли почва у нас, като унищожително коментират, че в тях се плащало по 60 стотинки на ден. Някак си обаче пропускат да обяснят, че с тези пари спокойно може да си купиш не само хляб, но и обяд, че и да ти останат.

loading...

Основното възмущение на гербавите е, че земята била държавна. Явно предпочитат да е раздробена, а земеделските производители, които не са близки до управляващите и не получават субсидии, да я продават на бокУудобни бизнесмени.

И аз, като живяла по онова време, мога да потвърдя, че ТКЗС си вършеха много добре работата, нямаше пустеещи земи, имаше огромни стада, на пазара имаше предимно български плодове и зеленчуци и то с много високо качество. И никой не гладуваше, за разлика от европейска герберастка България!!!

Така, че -приберете си опорките, които ви е дал Паунчо и млъкнете. За да коментираш нещо, първо трябва да го познаваш и второ – да не изглеждаш пълен глупак. На вас не ви се отдава нито едното, нито другото.

Българското селско стопанство беше унищожено. Като аз съм свидетел как по времето на Филип Димитров ликвидационните съвети наистина на практика го ликвидираха! Явно на европейските ни……господари, това се харесва. Защото сега ядем техните продукти с пластмасов вкус и не им правим конкуренция.

Така че – млъквайте! Ще се направи това, което е добро за България!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Карантина за неудобните

В България вирусът се използва в политическите войни. Странно как противниците на властта …