Home Рубрики Коментарът на ... Голям позор е тоя Цветанов! Много голям позор, обида и унижение!

Голям позор е тоя Цветанов! Много голям позор, обида и унижение!

1 min read
0
0
297
Титанът

“Мога да задам знаете ли колко въпроси на г-н Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже“, подчерта Цветанов в днешните си жалки, смешни, непочтени, подли и трагикомични изявления, по повод коментара на президента Радев за имотните шашкънии на зам.-председателя на ГЕРБ и още няколко други главатари на управленската шайка.

Би било интересно да чуем въпросите на Цветанов. Накъде ще ги насочи? Към биографията на президента, към имотното му състояние, към образованито му и към професионалната му кариера, към някакви фантастични и фантасмагорични задкулисни конфигурации? Или ще се захване с това, че колата на госпожа Радева все още е със зимни гуми?

Голям позор е тоя Цветанов за цялото народонаселение! Много голям позор, обида и унижение! Цветанов в цялото си участие в обществения и политическия живот говори и се държи като участник във фолклорен събор, където няма особено значение с каква носия си се издокарал. Важното е да си близо до чевермето и казана с курбана!

P.S. Колко апартамента има тоя Радев, че не мога да спя тия дни?

Load More Related Articles

Check Also

Пазете се от Манолчо! Манолчо е пророк. На злото, завистта и останалите пороци

Кончината на артиста Стефан Данаилов предизвика много обществени реакции. Преобладаващите …