Home Рубрики Коментарът на ... Голямо разочарование сме

Голямо разочарование сме

2 min read
0
0
95
Елена Гунчева

Дожаля ми вчера за генерал Годжи. Ей, много се минаха тия хора с нашия народ. Ей, не напълнихме чувалите за трупове, а Борисов с такава надежда инвестира в тях, даже се говори, че хладилен камион си купила за превоза на трупове. Разочаровахме го ние, бащицата, тулупи такива!

loading...

Сега съм притеснена и за генерал Годжи. Явно човекът е възмутен от нашата недисциплинираност. Та затова – да не пропуснем нещо – на коя дата и в колко часа да почваме яко да мрем, че човекът не каза. Чака той всеки ден на брифинга да мрем яко, ние се хилим и не щем. Ей, нищо не става от тоя народ и туй-то. И яко ги псуваме. Явно не сме разбрали идеята.

Ей, гербавите как чинно си носят парцалите на лицето, в 30 градуса жега са си сложили ръкавичките, сакън, да не пипнат нещо, свалиха си кожата от миене и поливане със спирта. Няма лошо де, поне много хора се научиха ръцете да си мият.

Разочарование сме си ние и това си е. Ама да дават по-подробни указания – добре, яко мрене – ама кажете де – къде, кога, да приритваме ли, удачно ли е да кажем, че сме заразили всички около нас или вие ще я свършите тая работа?!?

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Корнелия Нинова, Христо Иванов, озаптете си крайните фенове

Студентите от Западна Европа си тръгнала, дойдоха дъждовете, навън застудя. Протестът съвс…