Home Рубрики Коментарът на ... И добре казано, и точно!

И добре казано, и точно!

2 min read
0
0
67
Боклук

„Хиляди тонове боклуци от Италия, смесени вероятно с тонове дрога, „паркират“ в България. Как са минали граници, пристанища, митници? Властта мълчи, мълчи и мафията. Да не са заедно?

loading...

Главният прокурор Иван Гешев, вътрешният министър Младен Маринов и главният секретар на МВР Ивайло Иванов са в Галиче по следите на 17-годишен убиец-изнасилвач – вече заловен, – но не и по следите на мафията, застрашаваща екологията на половин България.

Нито търсят източените милиарди от Здравната каса. Други приоритети има славната прокуратура и славното МВР. Приоритети са това, к’во разбираме ние?

И в тази ситуация кабинетът гласува 55 милиона за нов луксозен правителствен самолет. Седмица по-късно правителството внася в Народното събрание предложение отново да има правителствена болница. Със съответните привилегии. Защото не може баровците от властта да се мешат с плебса.

Какво е това: наглост, безочие, откъсване от действителността, погазване на морала? Нищо подобно. Това е модел на поведение и управление.”/ Д-р Димитър Попкутуев/

Източник: Фейсбук страница на Стефан Северин

loading...
Load More Related Articles

Check Also

Заразени с акълолипсис

Гербоидните започват все по-странни причини да измислят, за да оправдаят оставането на Гла…