Home Рубрики Коментарът на ... И Гошето на инструктаж. България с включено ДДС

И Гошето на инструктаж. България с включено ДДС

1 min read
0
0
155
И Гошето на инструктаж

Какво нещо е дипломацията! Днес получаването на инструктажи от чужди правителства се наричат „работни посещения“. Този път на килимчето пред господаря младата гордост на гербавите – Гошето. Шеметната му кариера след целуването на ръка /е, публично беше само на ръка, иначе не се знае/ на Капо ди тути капи, може да накара Наполеон да позеленее от завист.

Та Гошето ни уведоми, че са му наредили още юни тази година да се подпишел договорът за изтребителите – таралясници. Което е показателно – явно отвъдокеанските господари лееееко се притесняват от ситуацията в България и не са сигурни, че протежетата им ще се задържат на власт. Та поне договорите да са подписани, след това няма как да се откажем или ще плащаме огромни неустойки. Впрочем някой ще ни каже ли какви неустойки са вписани в този договор. Даааа, знам, военна тайна. Но само за неустойките питам, защото май от нашият джоб биха излезли. Дори не си въобразявам, че те ако се забавят, някой ще им търси неустойка.

Щели да ги доставят най-рано 2023 година. Стига да не е станала война и да има на кого да ги доставят. Не че с осем самолета ще направим нещо, но ще изглежда много фешън да се предадем и да ескортираме с тях победителя.

И още нещо: веднага след подписване на договора български военни ще отидат да се обучават на място в САЩ. Между девет и осемнадесет месеца. Мдааа, да се хванем ли на бас какви хора ще изпратят? И НА ЧИИ ИНТЕРЕСИ В ПОСЛЕДСТВИЕ ЩЕ СЛУЖАТ!

Впрочем Гошето ни уведоми, че България щяла да има „добавена стойност“ след като сключим договора за таралясниците. АМА ВЕРНО ЛИ, МОМЧЕНЦЕ? Бравос, имаме си България с добавена стойност. Почти като България с включено ДДС!

Омръзна ми вече да гледам лекета и предатели как определят политиката на България. И такива като Гошето, попаднали в политиката заради целуване на ръце и други части на вождовете.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Народът иска справедливост

Това е най-трудното днес. Да гледаме хората, ограбили България, как живеят от откраднатото…