Home Рубрики Коментарът на ... Извратена и развратна, дори перверзна е нашенската съвременна политика

Извратена и развратна, дори перверзна е нашенската съвременна политика

2 min read
0
0
44
Любомир Кольовски

Извратена и развратна, дори перверзна е нашенската съвременна политика, дело на недодялани и неграмотни политици, без образование, без възпитание, лишени от добри обноски и навлечени в първобитни политически шаяци, наследени от минали времена.

loading...

Ето защо аз много се радвам и приветствам проявите на изброените качества, защото съм убеден, че те имат и положителен ефект, тъй като поддържат степента на отвращение към носителите на тези качества. Какво би си помислил нормалния човек, като научи какво е казал бившият вицепремиер, а сега депутат и парламентарен шеф Валери Симеонов, оставил дълбоки следи със скандалите, които предизвика с оградата по границата, безумните си проверки на децибелите в курортите, разните пътувания в чужбина в компанията на секретарката си, коалиционните му врътки с ВМРО и “Атака” и т. н. Обаче:

“На въпрос как ще коментира поредния сблъсък между премиера и президента вчера, както и думите на държавния глава, че „силна държава не се строи със страх“, Симеонов заяви: „За мен беше доста грозно точно на 6-и май да се търси нещо скандално, някакви недъзи. Това вече става практика на президента, но то не работи в негова полза. Мисля, че с едни такива постоянни атаки към изпълнителната власт, той се обезличава“.

Коментарът на Симеонов по повод речта на президента е смехотворен на фона на собствените му гафове, провали и издънки.

Load More Related Articles

Check Also

Дълбоката държава означава дълбока простотия

Не мога да разбера как вечерен час ограничава заразяването. Затварянето на нощните заведен…