Home Рубрики Коментарът на ... Къде е границата на овцете?

Къде е границата на овцете?

2 min read
0
0
24
Гласоподавателите на ГЕРБ

Вчера записът на Онуй беше потресаващ. В друга държава вечерта щеше да си е подал оставката, да си е посипал главата с пепел, а главният прокурор да го е отвел с белезници да се обяснява. Да, ама не!

loading...

В България всяко чудо вече е за три часа. Днес сутринта отбор недоуважени големи бели птици или по-актуалното – прости @@@ки, кряскайки с телешки възторг го поздравяват на страницата му. Не бих се учудила и КПП на републиката – Цвета Кърджалийска, също да му е честитила и то мазно. С което е доказала това, което всъщност се чу…..

Какво още трябва да се случи? Докъде е границата на овчето търпение? Гледам реакциите на партиите – или съвсем формални, или напълно липсващи. Толкова са се вторачили във властта, че не ги интересуват такива дребни подробности като възпитанието и отношението на министър-председателя към председателя на Народното събрание и как използва Комисията за финансов надзор като бухалка срещу тези, които не го кефят. Докога, бре?

Нямам думи. Не е виновен този политически шут. Ние сме си виновни, защото не мога да си представя нормален човек, който може да мисли и има поне капчица самоуважение, да го гледа и да го търпи!

И отново ще кажа – Онуй нямаше да се задържи на власт без “приятелите” си /аз ги наричам ортаци в корупцията/ от ЕС и американските си господари. Те го държат, защото чрез него имат колония, в която се изпълнява всичко, което разпоредят. Те ще го държат, защото предателите са им удобни. Докато ни приключат напълно.

Унижението ни като народ е пълно. Дори по време на турското робство не е имало такъв геноцид, унижение и обиди към българския народ!

А патиците му честитят и искат да ги управлява още сто години! Боже, прибери ги! Заедно с него!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Корнелия Нинова, Христо Иванов, озаптете си крайните фенове

Студентите от Западна Европа си тръгнала, дойдоха дъждовете, навън застудя. Протестът съвс…