Home Рубрики Коментарът на ... Как работи мафията в България?

Как работи мафията в България?

2 min read
0
0
243
Николай Марков

Започвам с припомняне, че съвсем скоро Руската Федерация намали цените за доставка на газ за България с почти 50%. Това е много важно събитие за нашата икономика, което според редица анализатори трябваше да доведе до огромен ръст на печалби за българския бизнес и значителни преки ползи – за доходите на гражданите. Какво, обаче, се случи?

loading...

Престъпниците, интегрирани за дълго и по престъпен начин във властта, в едно с техните бандитски икономически лобита, много добре познават националната психология. И се възползват от слабостите в нея. Така, например, само преди броени часове, скрита между всички глупости по темата за коронният им вирус, прокараха незабелязано новината за едва 8% намаление на цената на газта – във Варна!? Максималното, при това на много малко места у нас, намаляване на цената за битово потребление е едва 18 процента. Къде отива разликата до въпросните 50%, направени като отстъпка?

Не, дори не си помисляйте! Няма как 30% от всеки кубик газ да отива за преноса му до нас, при това на собствената ни територия и по същата тръба, по която винаги сме получавали газ. На практика, с приложените от бандитите скрити схеми, се реализира пореден национален грабеж! Тотален. И за много милиарди годишно, към нечии офшорни касички. Тайни.

Защо ви давам този пример? За да усетите как без да сте забелязали, вие сте ограбен отново и ако ще руснаците без пари да ни дават газ, тук ще плащаме цена – винаги по-висока в пъти от всички европейски държави!!! А до сега, за високите цени бяха виновни само руснаците, помните ли? Схващате ли какво ви се случва и как ви лъжат в очите? Докога? Ако ви трябва и друг пример, за да усетите как работи мафиотската власт, запомнете – половината / 2,5 милиарда/ от всичките 5 милиарда, отделени за вашето здраве, изчезват още на 1 януари, а следващите се ограбват до края на лятото, всяка година. Установена практика. От там нататък всичко е по системата – който може да си плати от джоба. Ако не можете – право в гробищата! Предполагам, че вече сте го преживели с някои от вашите любими или близки! И това няма да се промени, доверете ми се.

Бандит държава не храни, уважаеми български граждани! Изправете се, господа! Тези престъпни лица, по цял свят, погиват безславно на улицата или ги натъпкват в затворите до края на дните им. Така се постъпва с тах, за да има държавност и върховенство на закона!!! Без тези две неща, може да мечтаете и те ще ви отговорят с подхранване на въображението ви, но въпрос на време е да изтечете в канализацията. Освен, ако сте готови на всичко, за да защитите правото си на живот, чест и лично достойнство! Тогава чак играта се променя съществено и във Ваша полза, по никакъв друг начин…

Николай Марков

Load More Related Articles

Check Also

Който копае ковид другиму…..

Най-накрая открихме нещо положително в Онуй – положителен тест за ковидясване. И сег…