Home Рубрики Коментарът на ... Какъв смисъл има тая тъпа комедия?

Какъв смисъл има тая тъпа комедия?

1 min read
0
0
257
Бойко Борисов

“Разпоредих на министъра на здравеопазването, трябва да задължим, който излиза на обществено място, без маска да не се движи, ако няма маска, може да си сложи шал”.

loading...

Това заяви на брифинг в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

ВСЕКИ ПЪТ, КАТО ЧУЯ ИЛИ ПРОЧЕТА подобна “новина”, се питам за какво са му на Бойко вицепремиери, министри, шефове на агенции, за какво му е да има парламент и депутати? И без друго тия вицепремиери, министри и останалата пасмина управници нямат право на своя воля и свои решения, тъй като всичко се решава с неговите разпореждания, нареждания, заповеди и пр. фатмашки похвати и прийоми?

Не питам дали подшефните на Бойко имат съвест и срам, защото те очевидно не са в състояние да проумеят собствената си безполезност и излишност.

Очевидно е също, че и Бойко е лишен от елементарно въображение и не владее даже на семпло ниво изкуството да маскира едноличната си власт с някаква въображаема индивидуална свобода и поне привидна автономия на подчинените си ортаци.

Третата очевидност в тая тъжна картинка е, че премиерът толкова може и това, че играе ролята на монарх страхотно му допада и му харесва, защото осмисля иначе празния му живот. Какъв смисъл има тая тъпа комедия?

Load More Related Articles

Check Also

Ченгеджийска атака на Борисов срещу президента

Бойко изпълзя на светло след стотина дни протести и продължи да твори селските си интриги.…