Home Рубрики Коментарът на ... Какво е важно за мутрата

Какво е важно за мутрата

1 min read
0
0
30
Излагация

СевдитУ не става. Сега некадърното си е некадърно. На страницата на първия държавен и партиен ръководител /да се свети името и маслото Му/, е качила съобщение, че на днешната дата има годишнина от атентата в Сарафово.

loading...

Бравос, Севдо, бравос, Мутро! И двамата не сте българи. За СевдитУ е сигурно. А и за Онуй се знае това-онова. За вас е важен атентата срещу израелските туристи в Сарафово преди години.

За нас – българите, днес е денят на РОЖДЕНИЕТО на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА Васил Левски. Национална светиня. Герой. Безсмъртен. Легенда. Организатор на революционни комитети. Заповядал: “За предателите на Отечеството – само смърт!”. Човек, който за всеки грош народна пара е водил записки в тефтерчето си и казал, че тези, които са чорбаджии и изедници на народа, заслужават участта на предателите.

Точно затова, Мутро, не го харесваш. Никога не го споменаваш. Надали те е срам, защото това чувство ти е непознато. По-скоро те е страх. Страх от идеалите и заветите на Апостола. Защото ти не се вписваш в тях освен в частта за предателите.

Мутро, почети светинята на България! Срамно е! Нас ни е срам от теб и нехайството ти към всичко българско и родно!

А заветите на Апостола на свободата – ще ги спазим! За чиста и свята република! И смърт за предателите и иззедниците на народа! Или понеже сме в 21 век – затвор!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…