Home Рубрики Коментарът на ... Към ужасите на карантината се включи и Гешев

Към ужасите на карантината се включи и Гешев

2 min read
0
0
79
Гешев

Гешев мирен не стои. Медийната абстиненция здраво го нагази и то реши да компенсира. Тези дни обвини правосъдието в огромна измама с разпределението на делата. И някак си си мисля, че първо да вземе да докаже, че това е вярно, да повдигне обвинение на виновните лица, а после да се вее като жълт вестник по медиите. Защото едно такова обвинение, без доказателства и присъди кара да олеква цялата съдебна система и я компрометира.

loading...

А днес Гешев сполетя с. Трилистник. Там възрастен мъж на 86 години е бил ограбен със 100 лева от двама млади….ами от ония. И ето – Гешев пристига на бял кон да раздава правосъдие. Посетил възрастният мъж, дори му извикал повторно медицински екип да го прегледа. Така към ужасите на грабежа, човечецът е бил принуден да изтрае и да си правят ПР на негов гръб! Друг прокурор би се замислил, защо няма полицаи по улиците и нощем и не си вършат работата по опазване на обществения ред. Защо няма например видеонаблюдение по селата. Защо няма смислена програма за борба с кражбите и грабежите на едни такива……

Гешев, вместо да се изживява като Робин Худ със съмнителни резултати, да вземе да разследва например защо предплатените самолети ще бъдат доставени чак 2027 година и кой от нашите политици е отговорен за сделката и авансовото плащане! Да провери предоставения спирт по какъв начин се разпределя. Да провери в момента как работят администрациите и има ли корупция. Както и вечерните часове, въведени от някои кметове. Опппс, той май самият Гешев го предложи. В пълно съответствие с изказването на другия титан на правната мисъл – Данито Кирилов, който заяви, че свободата на придвижване не е основно гражданско право!

Аферим, Гешев, машаллах, Кирилов! Не се и съмнявам, че със съвместни усилия ще сътворите историческа катастрофа, нямаща паралел в историята!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Ченгеджийска атака на Борисов срещу президента

Бойко изпълзя на светло след стотина дни протести и продължи да твори селските си интриги.…