Home Рубрики Коментарът на ... Каскетчо и лай….ия залив

Каскетчо и лай….ия залив

2 min read
0
0
34
Каскетчо и лай....ия залив

Каскетчо в Тиутър се развихри точно като пубертет, току-що открил магията на социалните мрежи. Без всякакви задръжки започна да си излива душата и простотията, за сведение на матриЯла, без да осъзнае, че Туитър все пак не е Севда ТВ и докато не си плати на тролчетата да го защитават там, нормалните потребители ще го попилеят от подигравки.

loading...

С интерес научих, че Каскетчо е възмутен от замърсяването на България, отпадъците, боклука, както и емоционалните изблици на политици /визирайки Президента Радев/. Каскетчо върло се закани да хвърли в затвора всеки, който замърсява и ръси отпадъци.

Бравос, ура, да живей! С четирите крайника съм “за”! И с още по-голям интерес ще наблюдавам изпълнението, защото нещо ми се бие с логиката твърдението на Каскетчо. Например като са каже “замърсяване”, всеки се сеща за Гълъбово и въздуха, който можеш на порции да си го режеш за престъпни отровителски цели. А тъй като сме лято, веднага се сещам за Лай…ния залив, както стана известна гордостта на Варна.

Затова с голям интерес ще наблюдавам как Каскетчо ще сложи прангите на варненския кмет и виновни лица, които не само са се издънили тотално, но и не са предупредили навреме за опасността. И да отбележа, че в голяма степен и заради това замърсяване, туристи по Черноморието няма. Другаде може и да е скъпо, но поне не те карат да плуваш в….ами да, в такова.

Каскетчо обаче не вижда проблем в тия работи. Нашите боклуци не са като вашите боклуци, нашите л…а миришат на рози, а отпадъците са ценна инвестиция.

Цацаров поне си мълчеше. За да не става за смях. Обаче няма нищо по-жалко и смешно от дебила-работохолик!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Дълбоката държава означава дълбока простотия

Не мога да разбера как вечерен час ограничава заразяването. Затварянето на нощните заведен…