Home Рубрики Коментарът на ... Кеф с кефки и шкембе

Кеф с кефки и шкембе

2 min read
0
0
10
Кеф с кефки и шкембе

В Пловдив имаше днес някакво събитие на армията. Бяха разположили някакви ракети, някакви чинии. Най-отпред/е/ – знамето на България, сгъчкано между европейското и натовското. Нахилени войнички се фоткат с автомати. Няколко войници и офицери с мрачни физиономии наблюдават сергията с оръжията и фоткането. Всички тръпнат в очакване на Каракачанката.

loading...

Въпреки, че явно цели да предизвика респект, картинката предизвиква съжаление и бяс. Защото аз съм от тези, които помнеха военните паради на Гергьовден през 80-те години на миналия век. Повярвайте, различно беше и усещането, и авторитетът на армията. И дори погледите на войниците.

Армията е много важна за националния суверинитет. Стига да не е подчинена на външни сили, какъвто е сега случаят. И въоръжението да не предизвиква съжаление и носталгия. Интересно ми е защо наред със старите ракети не бяха изложени и чертежи на Кефките, които поръчахме за три милиарда!

А снимката по-долу говори за състоянието на армията ни сега…..Министър, по-известен с шкембето си, отколкото способностите си, оръжия, останали от Варшавския договор и жени, които не знам какво точно търсят в армията, защото от километри им личи, че не са за там.

Елена Гунчева

 • Демокрацията не ги кефи

  Явно демокрацията не ги кефи

  Генерал Годжи вече в статистиката за ковид-19, включва и българите в чужбина. Скоро очаква…
 • Елена Гунчева

  Кефки, тъпи като….мутра

  Разбирам днес от великия експерт и стратег о.з. зам.-министър, че кефките били разкошни, а…
 • Кеф с Цецку

  Кеф с Цецку

  Днес електоратът имаше възможността да се наслади на гледка, която ще остане завинаги в съ…
Load More Related Articles

Check Also

Иначе премиерът – Шут и министрите му разправят, че всичко е наред

Пловдивската МБАЛ “Св. Мина”, определена като ковид болница не може да функцио…