Home Рубрики Коментарът на ... Кефки, тъпи като….мутра

Кефки, тъпи като….мутра

1 min read
0
0
210
Елена Гунчева

Разбирам днес от великия експерт и стратег о.з. зам.-министър, че кефките били разкошни, ама нямали “умни ракети”. Но пък си имали авионика /явно е някакъв вариант на електроника, аз поне си признавам, че нищо не разбирам от авиация/, светлинки, които светели, кресла, кормило, колесници, крила, двигатели…ей, колко много неща си имат…..

Цената е безумна. В сравнение с това, което други страни получават за същите пари при по-добро качество. Наведохме се до степен на магистрална труженичка, а се оказа, че ще ни ги таковат ракетите, ама друг път. Но пък кефките били “отворени” за оборудване. Тоест, аз пак като лаик размишлявам, че ми продават например корпус на компютър. По същество това е компютърът. И той е отворен към доокомплектоване с монитор, мишка, камера и т.н., ама си доплащаш!

Съвсем за балъци ни взеха. За какво са ни самолети, тъпи като управляващите мутри!?! А парите ще даваме веднага, защото пак сме….тъпи! Не заради качество, а заради кредитен рейтинг и лоялност. И ще поръчват още, без дори да са видели снимка на тези, които сме платили. И те явно ще се доокомплектоват….ей, то бива, бива, ама съвсем изтрещяхте. Дори дебилите – вашият електорат, няма да повярва на подобни извращения.

Самолети без ракети. Държава без хора. Армия без войници. Просперитет без пари. Правителство без мозък.

Тъпо правителство не може да взема умни решения. Дори и умни ракети не може да договори. Защото краставите магарета избират само краставото. И за тях бодилите и кърския тор са естествената среда. Те друго не разбират. А мутри няма как да ги “доокомплектоваме”.

Елена Гунчева

 • Пенсионерска радост

  Четиридесет лева срещу шест хиляди

  Щедрото ни правителство отпуска, но само на най-бедните пенсионери /които са над1,2 милион…
 • Гешев

  Гешев е наглост

  След сагата „Гешев е радост“, днес сме свидетели на част втора – „Гешев е наглост“. Убеден…
 • Владислав Горанов

  Сложиха ви го на третия ден

  Министър Горанов, видният финансист на правителството, призова новоизбраните кметове да по…
Load More Related Articles

Check Also

Пазете се от Манолчо! Манолчо е пророк. На злото, завистта и останалите пороци

Кончината на артиста Стефан Данаилов предизвика много обществени реакции. Преобладаващите …