Home Рубрики Коментарът на ... Когато Дракула те убеждава във вегетарианството

Когато Дракула те убеждава във вегетарианството

2 min read
0
0
20
Бойко Борисов

Направо немея пред наглостта на Онуй. Те хората го искат като торта – на масата, студен и със свещи, той тръгнал да прави рестарт и да дава на онова недоразумение Ръбъла, да ни прави конституция….Явно диалогът между народ и управляващи никакъв го няма или е като такъв между глухи.

loading...

Каква конституция ще пишат недоучилите, неграмотни и непочтени Йористи-гербоиди? Нали им видяхме вече творенията тези десет години. Не остана обезчестен закон…..а за лобистките да не говорим, дори хора, които нямат нищо общо с правото, са в потрес от авторите. Ама така е, когато оставяме престъпници да ни пишат законите!

Онуй ни уведоми днес, че не се бил вкопчил във властта. Той направо се е сраснал с нея, какво ни говори, всички имаме очи и уши. И си вярва тоя, наистина си вярва!!! Явно психиатърът му е много добър, но вместо да го лекува, насърчава илюзиите му, за да се чувства комфортно пациента му. Електрошок и студена вода му трябва на този, не одобряване!

Всичко започва и завършва с това, че ни управляват мутри и престъпници. Няма как тези да правят каквото и да било, освен да бъдат въдворени в затвора. Няма как да позволим повече да резилят държавата ни. Няма как да им позволим да продължават гаврата с народа ни! Все едно Дракула, докато си пийва чаша с кръв от девица, да ни убеждава, че вече е нов човек и ще пие само сок от зеле, ама той ще напише правилата!

Отговорът ни е – НЕ!!! Не, не и не! Оставка, бе, мутри!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

ГЕРБ не е партия, а диагноза

България е страната на неограничените възможности. Само тук необразовани и интелектуално о…