Home Рубрики Коментарът на ... Кой е бил най-унищожителния управленец в Европа преценете сами

Кой е бил най-унищожителния управленец в Европа преценете сами

2 min read
0
0
10
Маска

Загрижените за здравето и живота ни, членове на НОЩ случайно  “забравиха” за един много важен показател на епедемията. И той е, че ако няма ограничителни мерки, всеки болен може да зарази 2.5 човека за 5 дни. От почти две седмици, всеки ден заразените са около 40% от тестваните. Няма да обяснявам, защото – математиците могат сами да пресметнат на ум, а за които не обичат да смятат ще бъде излишно писане от моя страна – но тези цифри означават, че каквото било-било – вирусът, където е могъл е минал, непосетени от него ще останат само тези, които са били изолирани.

loading...

В Европа вече го знаят и разпускат мерките. Но тук има едни хора, които трябва да изиграят ролята на владетели докрай и то така, че хем повечето бизнеси горещо да благодарят, че не са ги затворили, хем програмите с европари за детегледачки и прочие да се врътнат, хем да бъдат ударени само конкретни търговци и вносители, хем свободните артисти, останали без сцена, да пеят и веселят по-усърдно електората на предизборната кампания(знаете за кого), защото за тогава се обещават пари от сега.

А това, че няма да има места в болниците ще продължи още дълго в България, защото хем болниците, хем българите  нямаха и нямат сили.

Гледайте обаче в Европа – там хем не умираха, както в България, хем вече постепенно излизат от затварянето.

Кой е бил най-унищожителния управленец в Европа преценете сами.

Автор: Пепа Сомлева, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Либерасти от всички страни, съединявайте се

По повод позицията, че Навални бил и наш проблем, защото, видиш ли, Русия била диктаторска…