Home Рубрики Коментарът на ... Кой все още вярва на това правителство?

Кой все още вярва на това правителство?

2 min read
0
0
39
Николай Марков

Първият ден се затварят всички подходи към София, обявява се карантина и се забранява движението на граждани без маски. Вторият ден се заграждат циганските махали в града с жандармерия и се обявяват като огнища на зараза. На третият ден се обвиняват хиляди граждани и попадат под ударите на закона с огромни парични глоби и други съдебни производства. На четвъртия ден карантината се отменя и всичко тръгва, все едно никога не е имало зараза. Страхотен план за спасение, нали!?

loading...

Продължаваме…

За двама заразени в Банско, поставиха под карантина целия град, нанесоха финансови загуби за години напред и отмениха карантината, без никаква обосновка на действията си. За четирима заразени в село Буковлък, обаче, където населението е в пъти по-малко от Банско, което означава под далеч по-голяма заплаха спрямо бройката заразени – министъра на здравеопазването отказва да подпише заповед за карантина. Логично ли ви изглежда това действие?

Кой все още вярва на това правителство? Не мислите ли, че е време за наказателна отговорност, ако все пак ни е останала някаква национална гордост…

Управлява ни мафия. Долнопробни бандити.

Николай Марков, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Отровихте доверието ни

Отровните продължават да ме отвращават с действията си. След интервюто преди няколко дена,…