Home Рубрики Коментарът на ... Кокаиновият чадър на държавата

Кокаиновият чадър на държавата

2 min read
0
0
601
Наркотици

Борисов се хвали, че най-много пратки с наркотици са задържани на българската граница. Хвалили ни навсякъде. По общи впечатления обаче се родеем с Колумбия по отношение на тази отрова. Миналата година кокаин спокойно си изплува на плажовете на Черно море. С инициали ББ /случайност, разбира се, някой да не реши, че любимият ни премиерин нещо…сакън/. И досега не става ясно откъде и за кого са били предназначени. И разбира се, дали са унищожени….прости въпроси със сложни отговори. Както и корабът, задържан преди години до испанския бряг с наркотици. И спешното посещение на Онуй в Испания.

loading...

Разбираме, че в Студентски град само един човек държи отрова за 11 милиона евро. И отново си задавам въпроса – чадърът от кого е? За да мине такова количество през границата и каналите, означава протекция от най-високо място. И плащане по веригата на когото трябва.

Да напомня ли как по време на извънредното положение и КПП, едно наркоманче, богаташко синче, което беше на наркопарти, което полицаите разтурили и позволили да се качи дрогиран на колата. Дори не стана ясно да са разследвали откъде са наркотиците за партито. Защо ли?!?

И си спомням доклада на Джон Байърли, бивш американски посланик в България кой отговаря за наркоканалите на територията. Случайности? Или просто бизнес? Бизнес с отрова, която убива.

Гешев, естествено, не знае нищо и няма и да разбере. Вниманието му е обзето от дребните битови кражби по селата, които явно според него застрашават устоите на държавата.

Държава на мафията……носи отрова и смърт….

Елена Гунчева

 • Разруха

  Изтърваната държава

  Обичайна гледка из Родината ни са запуснати, рушащи се и започнати и недовършени сгради. В…
 • Елена Гунчева

  Уби@tе длъжника!

  Колко длъжници познавате? Не големи бизнесмени, закъсали с вноската, защото са си купили н…
 • Държавата на хилядата войводи

  Държавата на хилядата войводи

  Всеки българин – войвода. Четници – йок! Това е истината защо сме на това положение в моме…
Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…