Home Рубрики Коментарът на ... Колко ни струва личния пиар на ГМР?

Колко ни струва личния пиар на ГМР?

1 min read
0
0
72
ГМР ПР

Вчера отново Първият партиен и държавен ръководител /да се свети името Му/, препускаше като изтърван из територията и просвещаваше популацията с премъдростите си. Естествено, с качено видео на живо. При което се забелязва пред джипката пилотната кола, която го придружава и естествено със светлините си съобщава на народеца, че ГМР преминава и да направят път. И това е почти ежедневно. Изцяло изключвам възможността ГМР да си е бръкнал в личния джоб, за да си плати личния пиар.

loading...

Защото всъщност това гледаме. Дали ще посети някой завод /частен, то държавни не останаха/, за да проконтролира как работят хората, изобщо няма да има друг ефект освен личната Му реклама. Хората съвсем спокойно си работят и без Него. Същото е и с прочутите „инспекции”, където освен да се мота в краката на хората и да се загащва на живо, друг ефект няма.

И понеже всички сме затегнали коланите по време на ИКОНОМИЧЕСКАТА криза по време на извънредното положение, питам: КОЙ ПЛАЩА ЛИЧНИЯТ ПИАР НА ГМР И КОЛКО НИ СТРУВА? Защото е ясно, че плащаме за тези веения из Родината всички ние – като се започне от бензина, мине се през парите за личния пиар Севдето, пилотната кола на НСО, охраната и т.н. Та колко ни струва рекламата Му?

Защото за разлика например от един Борис Джонсън, който се придвижва на личните си крака или с колело, нашият повече от три крачки пеш не прави, което си и личи от пръв поглед към него. И изобщо не разчита любовта на народа да Го пази, защото му е пределно ясно какво може да му се случи при случайни срещи и без охрана. Само да отбележа, че вчера на пазара в Пловдив пет-шест човека на опашката споменаха майка Му поне десет пъти и то в мъчителни подробности, а единият изяви желание лично да Го обича!

И понеже ГМР не харчи свои пари, а народни пари, искам отговор колко ни струва от началото на годината личния му пиар, охраната, бензина и извънредните пари на женицата, която се грижи за имиджа Му. Защото в държава, в която хора се самоубиват от мизерия, е грозно и отвратително мисир-председателят да харчи стотици хиляди, за да запази властта си!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…