Home Рубрики Коментарът на ... „Консултациите“ на властта

„Консултациите“ на властта

1 min read
0
0
62
Владислав Горанов

Интересно развитие по казуса „Божков“. Самият бизнесмен е казал, че консултирал хазартният си бизнес само и единствено с Владислав Горанов и не познавал хората от Агенцията по хазарта. Не знам доколко е истинско това твърдение, но от личен опит знам, че когато се договорят такива огромни суми и закрилата на бизнеса, се договаря на най-високо ниво, а чиновниците надолу изпълняват нарежданията.

loading...

И пак да попитам – как е възможно укриването на милиони и то от хазарт, за който реклами денонощно текат по телевизии и други медии, без протекция от най-високо държавно ниво!?! Нима Борисов и Горанов поне веднъж не са се запитали какво се случва с хазарта!? И не са поискали дял? За толкова наивни камилчета ли ни смятате, то вярно ни пратиха фурми, ама не всички сме избиратели на ГЕРБ, ерго, неспособни на собствена мисъл.

На Горанов много му се натрупа. Включително с „дареното ползване“ от кръстника му. Не знам по какъв начин си избира министрите ГМР, но аз на този само заради физиономия не бих поверила и селско читалище да управлява.

Мутрите не могат да разберат нещо – рано или късно, колкото и да притискаш хората, все истината излиза наяве. Докато накрая стане толкова неудобна, че дори тези, които те крепят, вдигнат ръце от теб и те оставят да паднеш отвисоко. И ако имаш късмет – може и само със затвор да се разминеш….

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Дарете старите си гащи

След като Простата Кърджалийска П. дари старите си календари на старчески домове, в неисто…