Home Рубрики Коментарът на ... Либерасти от всички страни, съединявайте се

Либерасти от всички страни, съединявайте се

2 min read
0
0
56
Либерасти

По повод позицията, че Навални бил и наш проблем, защото, видиш ли, Русия била диктаторска държава с ядрено оръжие, и аз да си кажа:

loading...

Либерастите вият от мъка, че има държави, които им се противопоставят и държат на традициите, морала и християнската вяра. Тях най-много ги кефят цветните революции, с които съсипват стабилни и проспериращи държави. Тях не ги кефи Тръмп, който защитава традиционното семейство и води политика, която не насърчава нелегалната миграция, но пък много се кефят на Педро Фил, от когото нормалните хора се гнусят.

Сорос е плъзнал пипалата си навсякъде. Под знамената на свободата, равенството и братството се извършва налагане на откаченото, неморалното, на тиранията на малцинството, на нов, но с обратен знак ра@@@зъм, на пълен контрол над населението. Навсякъде успяха. Либерастите лаят високо, защото им се плаща, а медиите отдавна са купени от тези, които искат контрол над света.

Затова и Навални няма да го защитавам. Може и Путин да не е цвете, но поне е спирачка пред либерастията по света. И отново смятам, че човек, който в съучастие с външни врагове се опитва да прави промяна в родината си, не е нищо повече от един предател. И се видя в България кои го подкрепят.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…