Home Рубрики Коментарът на ... Лизашки одобрява!

Лизашки одобрява!

2 min read
0
0
202
Елена Гунчева

Професор Лизашки днес благоволи да ни сведе до знанието, че одобрява взетите “важни” решения от премиерина. То бивало и да не одобрява, нали захлебва при управляващите, както преди това пък другаде. Интересно съждение направи и за прекия избор на държавен глава. Според него пряк избор не бил необходим….

loading...

Така. Като знаем, че Лизашки е конституционалист /е, набеден за такъв, но все пак/, и явно бандата на Бойко ще разчита и на него, освен на Потресите на правото Барни Ръбъла и Ванко Каскета, изказването му е показателно.

Със сигурност в нездравите си мечти Онуй си представя как Барни Ръбъла пише нова Конституция, в която няма пряк избор на Президент, а министър-председателят го назначава на поста. Ех, какъв живот и каква корупция ще настъпят тогава…..

Според Лизашки, паралелната държава подготвяла авторитарна конституция. Сега разбирам, че имаме паралелна държава. Да не би това да е министър-председателят в сянка – практикуващата патриотинг танцувачка в народни носии? Или пък нещо, което е родено в болното съзнание на Борисов, който, както знаем, параноята отдавна го е налегнала жестоко?

ГЕРБ отдавна задмина БКП по авторитарност и овладяване на държавата, както и култ към личността. Направо властта на Тодор Живков ряпа да яде в сравнение с това, което направи неговият телохранител с държавата. Ама то слугите винаги се оливат и не знаят къде да спрат, за тях граници няма, защото си избиват комплекси.

И за пореден път да кажа, че прогнилата интелигенция е много по-вредна дори от външните врагове. Голяма част от професори, академици и прочие са прости ибрикчии на управляващите, без значение кои са те. И са използвани по начин, предизвикващ естествена погнуса у всеки нормален българин.

Та, Лизашки, ти си плюеш не само на дипломата, но и на името. Не ме интересуват титлите ти, защото за почтеността и човещината, както и за патриотизма, дипломи и титли не се дават. А ако се даваха, ти нямаше и първи клас да имаш завършен. Ибрикчия си бил и ибрикчия ще си останеш. С това ще бъдеш запомнен!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

Информацията е сила и контрол

Точно днес най-много ни липсват свободните медии. Силата и свободата на словото. Четвъртат…