Home Рубрики Коментарът на ... Лошите граждани и доброто правителство

Лошите граждани и доброто правителство

1 min read
0
0
104
Елена Гунчева

Фандъкова заявява, че софиянците, които са излезли от София тези дни, ще имат трудности да се върнат, и полицията евентуално ще ги разследва. И можело някои да не ги пуснат обратно в София. Започва да ми прилича на сепаратизъм – всеки град минава в кръгова отбрана и не дава жители на други градове да влизат в града им. Или пък да се връщат.

loading...

Според Фандъкова, е по-редно да оставиш възрастните си родители с несменени памперси и гладни, отколкото да отидеш да се погрижиш за тях. Естествено, женицата, която прави най-величествените откъм парична стойност ремонти в ЕС, и която не може една улица да ремонтира като хората, се изявява отново като опитен епидемиолог.

А аз си мисля. Добре, ще затворим градовете. Все някога трябва да ги отворим и хората да пътуват. Вирусът няма да изчезне от само себе си. Няма начин. И тогава пак ще пламне зараза. Всъщност ако искаха, можеха още в началото да забранят напълно пътуванията освен за работа и лечение. А сега ние ще бъдем виновни за естествения процес.

Истината е, че или ще имаме имунитет, или ще се разболеем сериозно. Никой не може да бъде поставен в кислородна барокамера и там да прекара остатъкът от живота си. И целта е да бъдат обвинени хората, а не правителството.

Ние сме лоши, лоши, лоши, правителството – добро! То прави всичко за нас, казва мерки ,пък ние, – лошите българи, не ги спазваме. Значи ние сме си виновни. А доброто правителство пак да го изберем. Че те са ни едни малки спасители от вируса!

Започва да ми става тъпо от постановките. И да не забравите – не спете със софиянци, те са заразни, както каза една от РЗИ!!! Не знам да се смея ли или да плача от тоталната им некадърност!

Всъщност сме преживели много катастрофи. Вирусът ще мине. Въпросът е какво ще правим с банкянския вирус!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…