Home Рубрики Коментарът на ... Лудостта на света

Лудостта на света

2 min read
0
0
34
Лудостта на света

Оказва се, че няма инфантилно и откачено нещо, което ако обслужва интересите на кукловодите на света, да не бъде прието за норма и за нещо правилно и морално.

loading...

Статуи на Колумб са съборени. Някаква статуя на британец, който бил избивал маори, също е съборена. Историята се отрича, за да бъдат издигнати на пиедестал низшите духом и търтеите.

Аз разбирам тези, които грабят магазини и си обявяват независима република. Това могат, това правят. Не могат да създадат нещо полезно, да се образоват и да постигнат нещо в живота си, затова искат да смъкнат другите до тяхното ниво. И това е в световен мащаб. Но нямам обяснение как нормални, горе-долу интелигентни и образовани хора се поддават на подобно безумие. Чувства се виновни – за какво?!? На който не му харесва, вече не е роб и да си се връща при корените си. Кой ги е спрял?!??

Историята е важна. Защото тя е изградила цивилизацията. Цивилизацята е изградена от хора като Колумб, като адмирал Нелсън, като Томас Джеферсън, като хан Аспарух, братята Кирил и Методий, хан Крум, направил си чаша от черепа на врага си, от хора, които са се били и са побеждавали. Цивилизацията не е дело на низините.

Така е било. Така и ще бъде. Дори и тълпите да не са това, което бяха. Въпросът е – КОМУ Е ИЗГОДНО? Кой пусна духът от бутилката, за да обслужи своите болни и извратени интереси за господство над света?!

Глупави има навсякъде. Промити мозъци – също. И мислещите трябва да вземат мерки, преди разрухата да помете света и варварите да завладеят земята….

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Извади ли Бойко Борисов затъналия си рейтинг от дъното на три морета?

Той чака повече от три месеца съдията да свири фалшива дузпа и да се нареди на точката за …