Home Рубрики Коментарът на ... Маските падат! Ясно е кой е поръчал, създал и пуснал коронавируса!

Маските падат! Ясно е кой е поръчал, създал и пуснал коронавируса!

1 min read
0
0
63
Ад и хаос

След като преди време ви написахме, че в щата Флорида, САЩ е заведен граждански иск срещу Китай за 1,3 трилиона долара за щетите от коронавируса, то все повече американски сенатори започнаха да говорят, че Вашингтон трябва да направи всичко възможно, за да отпише дълга си към Пекин под предлог, че трябва да покрие щетите от коронования, които е нанесъл.

loading...

И тъй като американските сенатори явно са вдянали, че една такава грозна операция по присвояването на над 1, 6 трилиона долара е прекалено явно грабителска, се досетили, че е по-добре да навият Великобритания и ЕС да се включат в акцията им и също да отпишат задълженията си към Китай.

Днес виждаме, че шефът на британската МИ-6 се е включил в акцията по обвиняване на Поднебесната и май е въпрос на време официален Лондон да се включи в хора от Вашингтон.

След всички тези действия става все по-очевидно кой е поръчителят, създателят и разпростанителят на коронавируса.

Все пак в основата на това генерал щабно учение с използване на новото био медийно хибридно оръжие „Коронавирус“ стоят много китайски трилиони долара, които финансовия олигархат от Вашингтон и Лондон е изпапкал и няма намерение да връща.

Load More Related Articles

Check Also

Дарете старите си гащи

След като Простата Кърджалийска П. дари старите си календари на старчески домове, в неисто…