Home Рубрики Коментарът на ... Мечо Пух и здравият разум

Мечо Пух и здравият разум

1 min read
0
0
17
Елена Гунчева

Много приятна изненада поднесе днес Командирът на ВВС – генерал-майор Димитър Петров. Човекът, явно професионалист, призова към здрав разум преди поръчка на нови Кефки, като излага сериозни аргументи.

loading...

Но пък Мечо Пух /или Мечо Глух/, в лицето на Борисов, явно не чува. За него армията няма значение, а единствено договорките със САЩ, защото по този начин се стреми да запази властта си.  И плащането на милиарди за самолети, които освен с много съмнително качество, ще дойдат след пет години, е цената на откупуването му.

На практика имаме един офицер, който гледа за интересите на България и един национален предател, който се опитва с народни пари да се откупи и да запази престъпната си власт в България. Някой в момента има ли съмнения, че нямаме национален суверенитет и политиката в България се решава на Козяк?!?

За съжаление, Борисов не е добродушен и безобиден като любимия детски герой Мечо Пух. Той е вреден и най-лошото – оскъдната му интелигентност е насочеа само и единствено към корупция и запазване на властта. Бих казала, че той има наркотична зависимост към властта. И го е страх не само от възмездието, ако предаде властта, но и от абстиненцията всичко да не се върти около него!

И все пак – здравият разум и българският национален дух ще победят проказата ГЕРБ! Ще научим историческият си урок по трудния начин. Но пък – няма начин да няма начин!

Бог да пази България!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…