Home Рубрики Коментарът на ... Местни избори 2019?! Или избори по време на еднолична диктатура!

Местни избори 2019?! Или избори по време на еднолична диктатура!

1 min read
0
0
69
Кирил Стаменов

Какво стана? Поредният манипулиран, купен вот от ОПГ ГЕРБ!

Вот получен от ГЕРБ с натиск – откровен терор, купени цигански гласове, корпоративен натиск върху малкия и средния бизнес, заплахи за уволнения, отнемане и на насъщния хляб на българина, откровени заплахи …

Лично аз бях привикан от дома ми в полицията без обяснения и законна заповед от трима полицаи с полицейски автомобил месец преди изборите от хора от български силови стуктури на които и аз и вие плащаме заплатите!

Обяснението в полицията беше, че съм отправял заплахи за убийства и саморазправа в мой пост срещу българския премиер, въпреки че във въпросния пост изрично бях писал, че съм против саморазправата и убийствата с когото и да е защото не съм мутра и убиец.

Все пак в полицията се държаха културно с мен, като с един български офицер-оз.полковник, но въпреки всичко бяха приготвили предварително написан протокол, че повече няма да пиша или говоря против премиера или ГЕРБ /противно на чл. 39, ал.1 за свободата на свободното слово от Конституцията на Република България/ Пуснаха ме, дори почти се извиниха хората след около 4 часа, но в мен остана горчилката, че в България се нарушават конституционните права на българските граждани.

На другия ден ми бяха блокирани всички лични профили, страници, групи във Фейсбук за един месец.

Станах свидетел как от малко махленско магазинче отидоха за стока в деня за размисъл преди балотажа и със стоката им беше дадена тениска с лика на премиера.

Та ОПГ ГЕРБ не били нарушавали законите в България, не били отправяли откровени заплахи и натиск върху българските избиратели!

После плачем, че хората не са отишли до урните да гласуват …

Е, как да излязат?

Демокрация в България ли? Може, ама друг път!

Нема такова животно при едноличната диктатура на ГЕРБ …

Очаквам ново блокиране или пълна забрана да ползвам тази социална мрежа, а и не само …

Автор: оз. полк.инж. Кирил Стаменов

Източник: Фейсбук профил на Кирил Стаменов

Load More Related Articles

Check Also

Четиридесет лева срещу шест хиляди

Щедрото ни правителство отпуска, но само на най-бедните пенсионери /които са над1,2 милион…