Home Рубрики Коментарът на ... Моментна снимка на Територията

Моментна снимка на Територията

2 min read
0
0
53
Моментна снимка на Територията

Добре дошли на Територията! Тук е страната на неограничените възможности, безумните кошмари, ежедневният ужас и простички удоволствия.

loading...

Искате да правите бизнес на Територията? Има три възможности за вас – или сте наивен чужденец, който не знае къде се навира, или пак чужденец, но уговорил здрави комисионни с правителството и използващ робския труд на местните аборигени. Другата възможност е да сте глупав и наивен българин, който си въобразява, че с работа и акъл може и да прокопса. Третата възможност – да сте мутра и да знаете как да печелите пари, без да спазвате правилата и закона.

На Територията бизнесът ви може да бъде откраднат. Дори от хора, близки до прокуратурата и полицията. На Територията не винаги, когато ви посещава полицай, е по работа. Може да ви предложи закрила срещу пари. Въпреки, че в някои изостанали държави мислят, че полицията принципно трябва да пази обществото. Тук пази само тези, които си плащат индивидуално на пазителите. А ако не искат да си плащат, престъпността в съучастие с някои от органите на реда, стоварва цялата си мощ върху наивника.

Искате да почивате на Територията? Заповядайте на бетона, много е удобен да не влиза пясък в гащите. Можете срещу много пари да се топнете в лайн@@@то море, според последните изследвания на българските хотелиери и правителство, къпането във фекални води води до рязко отслабване, стройна фигура и интересен кафяв цвят на кожата, който никъде другаде не можете да придобиете. Само тук имате уникалния шанс да ядете шепа цаца за 20 лева, като ви я сервират така, все едно сте просили три часа пред ресторанта и те по милост са ви пуснали вътре. Ако имате деца – прецакали сте се жестоко. Има ли барбарони някъде из заведението, ще ви жулнат в сметката. Ама то за децата си човек какво ли не прави.

Искате да пътувате? Ако не си разбиете колата по великолепните ни магистрали, почти наподобяващи третокласен европейски път, може да ви спрат по пътя полицаи, които да се окажат маскирани местни препечени аборигени, които да ви освободят от излишните материални неща в живота ви и да останете само по дух. Ако въпреки всичко се доберете до природата, с удивление може да се насладите на дюшеци, гуми и захвърлени опаковки в дерета, за които бихте се заклели, че човешки крак не е стъпвал.

Една от забележителностите на Територията са политиците и администрацията. Само тук, на Територията може да управлявате държава, дори да сте завършен олигофрен. Това тук е качество, а не недостатък. Ще ви бъде разрешено срещу вноска където си трябва, да крадете неограничено от държавата и общините. Няма смисъл да се притеснявате от прокуратурата и службите, защото те са, за да ви служат на вас и да прикриват гафовете, които допускате при преразпределянето на благата.

Добре дошли на Територията! Ако имате късмета, може и да не ви посрещне лично министъра на туризма. Ако ви посрещне, и без това няма да имате сили да четете това писание. Когато си тръгвате оттук, не забравяйте да похвалите Територията навсякъде по света като туристическа и бизнес-дестинация. Нека и други се прецакат!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…