Home Рубрики Коментарът на ... Мутра сънува инвестиционна дестинация

Мутра сънува инвестиционна дестинация

2 min read
0
0
29
Бойко Борисов

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки изпълнения на мутрата със суперкомпютъра. Нови 20 милиона се хвърлят за този компютър, явно с идеята министрите да си играят на пасианси в свободното си време. И Онуй си представя територията като “инвестиционна дестинация”. Ама какви думички е научил, аааа?!

loading...

В България всяко второ дете е в риск от бедност, бизнесът ударно фалира, а Онуй се чуди как да си има суперкомпютър. При положение, че му искаме оставката, че даже и да бъде съден и осъден, да ни се подиграва открито с този суперкомпютър, си е голяма наглост.

По какъв начин ще се ползва този суперкомпютър, не е ясно. Нито кой ще може да го ползва. Просто на мутрата му звучи добре думичката и е решил да се изфука пред другите, че си има суперкомпютър. И пореден повод да се похвали сам как инвеститорите на стада се стичат към границата ни. Само където не коментира защо бягат оттук, като видят за какво става дума в най-бедната и корумпирана държава в ЕС.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Законите се прилагат само за неудобните

Утре ще има заседание на Софийски градски съд по искането на Гешефтурата за заличаване на …