Мутри вън!

2 min read
0
0
18
Бойко Борисов

Гледах ББ, който припряно бързаше да започне деня ни със себе си. Да не би да не разберем какви мега милиони идват.

loading...

Идват, ама за кого?!

Защото до сега видяхме къде и как отиваха парите, и какво качество дават под управлението на това правителство. Видяхме колко фирми ги получават, какъв е ефекта за държавата и градовете, и какви са резултатите.

Пропускам коментара за средствата, които са отредени за конкурентоспособност и иновации, добро управление, заетост и др., защото видяхме, че при един месец изолация всички, начело с най-големите усвоители на евро пари, се наредиха на опашката за помощи. Видяхме и кои раздаваха милиони като дарения, сякаш растат в задния им двор. И никой от властта не попита откъде ги имат.

Ще акцентирам върху милионите (200млн.€), подарени от ЕК за бедните райони, защото за тях най-много се крещи тази сутрин. Първо 200 млн€ са нищо и половина за беден район, какъвто е цяла България, въпреки пропагандата за богатство. Но! Оказва се, че те отново са за (О! Каква изненада!) ЗА ИНФРАСТРУКТУРА!!!

Това трябва само още повече да ядоса трезво мислещите!

В обезлюдени райони да наливаш за инфраструктура е безумие. И да мислиш, че бориш бедността с това е цинизъм.

ПП: живея в един от най-богатите, според статистиката, райони в България, в който ударно се наливаха(усвояваха две-три софийски фирми) пари в инфраструктура.

Това е първенецът по обезлюдяване, емиграция на млади хора и застаряване.

С купищата пари от ЕС ви обещават да станете като Габрово – обезлюдена инфраструктура – първенец по усвоени евро пари!!!

Защото същите хора ще управляват по същия начин, но още повече пари!

Мутри вън!!!

Пепа Сомлева, Фейсбук

Load More Related Articles

Check Also

ГЕРБ не е партия, а диагноза

България е страната на неограничените възможности. Само тук необразовани и интелектуално о…