Home Рубрики Коментарът на ... На амбразурата: Доцентчо и ДПС

На амбразурата: Доцентчо и ДПС

2 min read
0
0
31
Елена Гунчева

Кафяво-сивкавата мъгла на гербоидните днес изпрати на амбразурата доцент Стойчо, иначе казано – Доцентчо. Който има навика да заплашва по нощите уважавани лекарки с вериги и въже и се гордее със стил на изразяване, който би предизвикал засрамване при професионални хамали. Всеки път, когато си мисля, че няма как някой да падне повече в морално отношение, гербоидните ме изненадват.

loading...

Доцентчо заяви, че: „ДПС ще победи в битката срещу Президента Радев.“. Значи, разбирам следните неща: Първо – води се някаква битка. Второ – от двете страни на битката са ДПС и генерал Радев. Трето – гербоидните подкрепят ДПС в битката им срещу генерал Радев. Дотук – добре. Позициите са ясни.

Затова и да попитам Доцентчо – означава ли подкрепата в „битката“ на ДПС, че гербоидните подкрепят протурската политика на партията, желанията на султан Ердоган и неоосманиската му политика, която води спрямо България?!? И в случай, че ГЕРБ ПОДКРЕПЯ ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС В БИТКАТА Й СРЕЩУ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ, каква партия е ГЕРБ и на чии интереси служат гербоидните? Защото в едни други времена щяха да бъдат наречени национални предатали и да бъдат произнесени присъди за държавна измяна!

Виждам, че мутрите са готови дори на национално предателство и подкрепа на турските интереси в България, само и само да отстранят неудобният български генерал от Президентството. Защото не могат да се споразумеят с него и не могат да го накарат да отстъпи от защитата на българските интереси. Защото той дава кураж и надежда на хората от армията, полицията и службите, че по върховете на държавата все още има българи, за които България е над всичко.

Доцентчо, този път премина границата. Подкрепяй ДПС в битката. Но от другата страна не е само генерал Радев, а всички истински родолюбиви българи, които няма да ви позволим на мутрите да се съюзите с Ердоган и да унищожите Родината ни! Предател! Винаги предател! Срам за българското образование и срам за медиите, които го канят. А мен ме е срам, че допуснахме подобни помияри да формират общественото мнение.

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…