Home Рубрики Коментарът на ... Наглостта на гербавата опозиция в БСП

Наглостта на гербавата опозиция в БСП

1 min read
0
0
226
Атанас Мерджанов

Нямам логично обяснение как точно виновните за загубата на БСП обвиняват Корнелия Нинова. Няма български гражданин, който да не осъзнава, че именно заради преподреждането на листата и включването в нея на Сергей Станишев, БСП загуби изборите. И хора като Гергов, Станишев, Мерджанов и прочие, които не крият симпатиите си и интересите си с Борисов, имат наглостта да обвиняват други за загубата.

Слушам този човек и без да искам се връща едновремешната ми омраза към “дъртите комуняги”. За съжаление такива хора отвратиха българите от социалистическата партия. Закостенели и вкопчени само в собствените си икономически интереси и болни амбиции.

Точно тези хора да обвиняват Нинова! Която имаше смелостта да направи нещо различно от безличните Станишев и Миков, които сведоха БСП до треторазрядна политическа сила и отвратиха всички от нея. Всъщност битката сега е не само за БСП!

Битката е да има ли опозиция в България. Защото опозицията в БСП са тези, които търсят сближаване с ГЕРБ и са обвързани икономически с управляващите. Станишев отдавна се вижда, че е свързан с Борисов. Дори бих казала, че влизането на Станишев в листата е личен успех на Бойко Борисов, който хвърли едни милиони на Гергов. Не че последният не си ги заработи.

Мерджанов явно е загубил всякакъв морал и чувство на достойнство. Да се появиш в понеделник по национална медия да критикуваш лидера на партията, и то след провал на изборите, който ти си предизвикал, е много нагло и неморално. Заради такива закостенели номенклатурчици БСП никога няма да се пребори с ГЕРБ. И докато не бъдат изхвърлени оттам, ще продължават да пречат и да разделят. Българите извън твърдото ядро на БСП никога не биха гласували за левица с подобни хора вътре.

Остава усещането за нещо нечисто и гнусно….наистина свалиха маските и показаха изкривеният си и отвратителен вид пред хората. Показаха кой всъщност загуби изборите…..

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Споко, помислете преди да ударите!

Канонада от стрели по Мая Манолова, заради словата й: “Аз не съм против ГЕРБ.Ако БСП…