Home Рубрики Коментарът на ... Направо го короновайте Тулупа

Направо го короновайте Тулупа

2 min read
0
0
172
Бойко Борисов

Отвратена и омерзена съм от някои хора. Сутринта по БТВ пациенти на хемодиализа се радват на нов апарат в болницата. И всички, ама всички, от първият пациент до лекар, започнаха: “Благодарим на Бойко Борисов и правителството”. Отвратително и показващо нищожността на мисленето ни.

loading...

Неуважаеми сънародници /след като вие сами не се уважавате и се унижавате по подобен начин, ще се присъединя към неуважението/ – ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В ЛИЧНАТА БАЩИНИЯ НА БОЙКО БОРИСОВ И ТОЙ НЕ ВИ ДАВА ОТ ЛИЧНИТЕ СИ ПАРИ!

Той живее от НАШИТЕ ПАРИ! Поставен е там, за да върши работа, с която се справя изключително зле. А вие му благодарите, като че ли ви е крал, а вие негови крепостни и живота и смъртта ви зависят от господаря. Защо направо не го короновате в тулупа, та да можете и да коленичите, като го видите да се задава с джипката. И да подскачате като ярета от радост, като ви нарича негодници и тулупи!

Човешкото достойнство си мислех, че няма цена. Обаче явно има и тя е доста ниска. Дори по времето на Тодор Живков не е имало такова долно блюдолизничество. А той не допускаше в болниците да няма животоспасяващи апарати и хората да мрат от липса на здравни грижи. А сега един престъпник ви кара да му благодарите, че сте живи.

Докато не осъзнаете, кой е господарят на тази земя, ще си останете роби!

Елена Гунчева – една маргиналка, негодничка, тулупка, нещастничка според ГМР и самоуважаваща се гражданка на България!

Load More Related Articles

Check Also

Който копае ковид другиму…..

Най-накрая открихме нещо положително в Онуй – положителен тест за ковидясване. И сег…