Home Рубрики Коментарът на ... Не позволявайте да си играят с вас!

Не позволявайте да си играят с вас!

2 min read
0
0
62
Николай Марков

От сутрешната траурна беседа на господин Мутафчийски, началник щаб на губернатора на територията, разбрах две важни неща за българските граждани! Първото е, че ние сме популация и второто е, че сме девствени. Девствена популация.

loading...

Успявам все по-трудно да се ориентирам в дебрите на личните и масови психози, още повече в медицинските умения и научни достижения на лекари от военни болници. В подобни специализирани заведения, обаче, нещата стоят по-съвсем друг начин, от вашата представа за тях. Няма да коментирам подробности, защото няма и кой да ме чуе. Ако ви се случи да влезете в човешката военна месомелачка, ще имате няколко минути да го усетите сами. Отговорност там – всяка забравете.

Това, че сме девствена популация е единственото вярно заключение, но то пък никак не е медицинско. Девствени сме откъм здрав разум, откъм възможности за емпатия, както и откъм чувството на национална и лична чест и достойнство. И сме популация, защото не се различаваме много от другите биологични видове, особено от кучето в експериментите на руския учен Павлов, който изследва връзката между слюноотделянето и храносмилането. С този вид популация имаме много сходни белези. Пък и с други.

Зная, че инстинктите в тежки времена ни диктуват – всеки да се спасява сам. При повечето от познатите популации, реакциите са същите, но има една важна подробност – оцеляват само тези, които могат да се приспособят. Не към евтините манипулации и собственото им чувство за значимост, а към природата на агресора. И понеже аз съм вид супер агресор, спрямо някои патогенни обществени бактерии, по-добрият избор за личното ви оцеляване е правилната оценка на природата на агресора.

Не позволявайте да си играят с вас!

Николай Марков

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…