Home Рубрики Коментарът на ... Незабавна оставка, мутро! Изчезнете, че вече сте противни и непоносими!

Незабавна оставка, мутро! Изчезнете, че вече сте противни и непоносими!

2 min read
0
0
60
Лъв

Изгледах кривящата се мутра и изслушах логореята ѝ. Този наглец или четеше, или някой му суфлираше, защото за разлика от други случаи на нескончаема словесна диария от негова страна, този път довършваше изреченията, а и цитираше разни членове и алинеи, които той не е в състояние да запомни. Това всъщност не е от голямо значение. Интересното е друго…

loading...

главатарят на шайката печели време и се опитва да заблуди наивниците. Целта е ясна – да остане на власт колкото се може по-дълго време и оставката да му се размине.

Кого се опитва да лъже Борисов?

На първо място ГЕРБавата шайка от калинки, корумпета, некадърници и мошеници, които или му вярват, или се правят, че му вярват, за да задържат позициите, на които се намират в момента.

Освен тях има и много политически неграмотни хора, които веднага ще клъвнат на захаросаните приказки за нова конституция, мажоритарни избори и пр. идиотщини, които той днес поднесе на публиката. Защото това, което този наглец приказва е пълни фантасмагории, които не кореспондират с действащите закони и други нормативни актове. Празни приказки за наивници…

Нова конституция не се пише по идея на някаква политическа партия, мутро! За нова конституция трябва да е постигнат КОНСЕНСУС в обществото. Или ти вече си решил как да прокараш и връщането на Член 1 в нея, който ще гласи:

(1) Република България e мутренска и мафиотска държава на шайката начело с ГЕРБ.

(2) Ръководната сила в обществото и държавата е ГЕРБ.

(3) ГЕРБ ръководи всичко, а АЗ – Бойко, ръководя ГЕРБ.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, МУТРО!

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, ГЕШЕВ!

ИЗЧЕЗНЕТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПРОТИВНИ И НЕПОНОСИМИ!

Наталия Сотирова

Load More Related Articles

Check Also

Корнелия Нинова, Христо Иванов, озаптете си крайните фенове

Студентите от Западна Европа си тръгнала, дойдоха дъждовете, навън застудя. Протестът съвс…