Home Рубрики Коментарът на ... Никой не може да избяга от същността си

Никой не може да избяга от същността си

1 min read
0
0
41
Заразата е тук

Якото оливане на генерал Годжи залива социалните мрежи. И си спомних думите на един човек преди време, който познаваше много добре човешката природа – „Никой и никога не може да избяга от себе си!“. Затова и гледаме гафове всеки ден – просто това е същността им. Колкото и да ги подготвят, колкото и да ги гримират, колкото и удобни въпроси да им задават, същността им си личи точно като вмирисан труп в розова градина.

loading...

Същият човек ми беше казал, че същността на човек се вижда като се напие и като се ядоса. А нашите управляващи напоследък често се ядосват. И веднага наяве излизат липсите – на интелект, на образование, на възпитание, на елементарен морал и тактичност.

Борисов преди време успешно прикриваше гаменската си и неадекватна същност. Вече не успява. И речника му показва цялата му същност на простичко и необразовано гаменче от крайните квартали, което цялото е изтъкано от завист към умните и образованите, които са приети по-добре от него.

Генерал Годжи днес отново се изтърва. Пожела ни като проклятие яко да мрем. Това е същността му. Това лекар не може да го каже. Човек не може да го каже. Това може да го каже и така да се държи самозабравил се прос@@ак, който е амбициран да си заслужи това, което са му обещали. И не се интересува колко трупа ще прегази за това.

Гледайте очите им. Не могат там да скрият същността си. На лепкави и гнусни пълзящи твари….

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…