Home Рубрики Коментарът на ... Никой не ви е канил!

Никой не ви е канил!

2 min read
0
0
23
Лъв

Краварите са решили да дислоцират войските си от Германия, като на България се била паднала честта да приеме солидна бройка от тях. В момента в Германия има 65 000 американски войници /какви точно американски интереси защитават, не е ясно, но пък колониалната им политика и агресията са пословични/.  Сега щели да ги разместят из другите колонии, сред които и България.

loading...

Съгласно Конституцията, Народното събрание трябва да даде разрешение за пребиваване на ЧУЖДИ войски на българска територия. А американските са чужди, по-чужди няма накъде!  Не стига, че съвсем БЕЗПЛАТНО ни използват базите и не знаем какво става в тях, а сега и ни натрисат войниците си.

Мустафата все пак се среща с Онуй. Парите и интересите демокрация не познават. Нито дори съчувствие към българския народ, подложен на унищожение от едни престъпници. Днес бяха на Граф Игнатиево. Каракачанката беше в САЩ да договаря нови самолети и бойна техника. А сега ще ни натресат и чужда армия на българска земя!

Докога национални предатели ще определят бъдещето ни. Българският народ не е канил чужда армия на земята си. И тия не ни трябват. Да се измитат заедно с базите и таралясниците си. Ние не сме и няма да станем преден фронт на краварските интереси и агресия!!!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Иначе премиерът – Шут и министрите му разправят, че всичко е наред

Пловдивската МБАЛ “Св. Мина”, определена като ковид болница не може да функцио…