Ньой е днес!

2 min read
0
0
17
Елена Гунчева

Днешната дата е черна в новата история на България. През 1919 година, България е разпокъсана от днешните ни евроджендърски “сюзници”, живи части от тялото на Родината ни са откъснати. Стотици хиляди бежанци идват в България, плащаме огромни контрибуции и репарации.

loading...

Днес отново е черна дата. Под благосклонното око на същите евроджендърски съюзници, националните предатели предизвикаха третата национална катастрофа на България. Страхливи подлоги на западните си господари и алчни зверове към народа си.

Днес, само 30 години след началото на пикливата им демокрация, от 9 милиона останахме наполовина /говоря за българите, а не за българските граждани/. Вместо патриотизъм, възпитават децата ни на либерастия и толерастия. Убиват всичко българско в народа ни. Карат ни да се срамуваме от Родината си. И да …да бягаме. Да бягаме панически от местопрестъплението на геноцида, който извършват в момента.

И гледаме как предатели вилнеят и ни унищожават. Докато тези на хранилката и ментално увредените са доволни, малцината останали българи са отчаяни и обезверени от липсата на съпротива срещу геноцида и от пълното разрушаване на националните ценности. Защото за какво ни е държава, ако я няма България? И за какво ни е България, ако ни няма нас, българите!?!

Траур е днес. Спуснете знамената. Заради Ньой, заради българите днес, заради неродените българчета, заради самоубийците, неиздържали на реалността, заради умрелите сами и в мизерия, заради нас…..българите!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Либерасти от всички страни, съединявайте се

По повод позицията, че Навални бил и наш проблем, защото, видиш ли, Русия била диктаторска…