Home Рубрики Коментарът на ... Номера му правят, а той жертва с всеопрощаващо сърце…

Номера му правят, а той жертва с всеопрощаващо сърце…

2 min read
0
0
53
Румяна Ченалова

Веселяк е нашият премиер.В почти еуфорично състояние ганьовската му хитрост намери начин да извлече ползица от вулгарния запис, в който звучи познатият ни до болка глас.

loading...

Номера му правят, а той жертва с всеопрощаващо сърце….

Или Ненчо Балабанов го е имитирал, или някой / вероятно от БСП или президентството/ след дълго търсене на подходящите думички са сглобили тази противна, възмутителна, отвратителна , недостойна и клеветническа изповед. Само се чудя в кои публични изяви на Борисов са намерили думите, които дори не мога да повторя.

Една фоноскопска експертиза бързо би установила е ли гласът в записа на Борисов или не.

Техническа експертиза би установила манипулиран ли е записа и как е направен.

Борисов обаче знае че няма кой да назначи експертизите защото няма кой да разследва.

Затова му е забавно и даже по- силен става. С този запис утре ще оправдава доказателства, които биха го уличили в престъпление. Точно както използва фейка / който може и да е поръчал/ за острова.

Весели се, защото знае, че Караянчева ще мълчи и ще продължи да го обожествява. Не се хапе ръката, която те храни, даже и да те побийва…

Вероятно и премиерите на европейски държави няма да реагират.

Много се забавлява премиера ни с нашата безпомощност.

А аз си мисля – българка съм и се срамувам от думите на човека, който представлява България пред света. Ранена съм от низостта и безкритичността му, от липсата на морални ценности и етични корективи, от безпардонността на изповедта на този, който се самовживява в ролята на спасител на българския народ, а всъщност не е надрасъл и с милиметър Алековите Ганьо, Дочоолу и Гочоолу. За него България ще си остане Солунската митница, а българите – наивници.

Замислям се – ако предявим искове за обезщетение за причинени ни морални вреди дори само символично – ще съберем парична сума, която да използваме за обществени нужди.

А и по делото ще се назначат експертизи…

А ако се докаже , че записа не е манипулиран и гласът е на Борисов ще може да се сезира прокуратурата, защото има достатъчно данни за престъпления.

Да не говорим за международния отзвук и скандал…

Румяна Ченалова

Load More Related Articles

Check Also

Мутра сънува инвестиционна дестинация

Покрай изпълненията на Каскетчо и дебилизмът с маските, пропуснах вчера новите глупашки из…