Home Рубрики Коментарът на ... Нов български ред

Нов български ред

2 min read
0
0
35
Протести

Светът окончателно откачи. За съжаление вместо водачи и лидери, случайници, поставени като кукли на конци на ръководни позиции, управляват държавите и съюзите. Новото нормално е старото неморално и ненормално. И се опитват да ни го наложат не с осъзнаване, а с откровен терор и натиск. Това най-вече си личи по промиването на мозъците на децата, които дори не смеят да си помислят, че има нещо нередно в цялата тази работа. Докато дойде ден, в който дженндърпарада със забити розови пера изотзаде /по ПКП/, няма да им прави впечатление.

loading...

За разлика от Хаджигенчович например, аз изповядвам напълно консервативни ценности като морал, семейство, деца, родина, уважение и респект към историята и националните ни герои и подозрение към всеки външен, който ни се прави на приятел. Да, аз бих забранила тия да дефилират по улицата с розови или каквито там си искат пера и кожени дрешки. Просто защото тези предпочитания се показват на закрито, а не по улици и площади. Както впрочем не е редно и хетерото да си правят паради и да си развяват предпочитанията. Още повече, пред децата!!!

Аз смятам, че деца трябва да се отглеждат в традиционно семейство, със сключен брак между мъж и жена. Не може да поставяме най-невинните като жертва на собственото ни изкривено мислене. И ще защитавам тази своя позиция, ако ще и всичките либерасти да се натръшкат по земята от мъка!

Аз вярвам, че България трябва да бъде поставяна над всичко. Като това всичко включва Еврогейския съюз, САЩ, Турция, Руси, Китай, Македония, и всичките други държави и съюзи на земята. България ИМА ИНТЕРЕСИ, а не приятели. Там, където имаме интереси, ще бъдем в добри отношения. Но там, където се държат с нас като с местни аборигени, ще бъдат смятани за врагове. Особено пък държави, които са създадени, след като България вече е навършила хилядолетие от историята си.

Аз съм убедена, че ние, българите, отново можем да се справим и да учудим света. Със способността си да оцеляваме в трудностите и да се изправяме, когато враговете ни смятат, че са ни победили, с това, че дори отчаяни, продължаваме да се борим и съпротивляваме, с това, че българите, които са готови на всичко за България, са повече от предателите!

АЗ ВЯРВАМ! НА БЪЛГАРИТЕ И В БЪЛГАРИЯ! Затова нека да си създадем нов български ред, в който да заложим на българското, на историята и традициите ни, на любовта ни към България, към децата ни и към земята ни. Да направим отново своята държава….за пореден път след поредната катастрофа!

Да живее България!

Елена Гунчева

Load More Related Articles

Check Also

Още щрихи от анатомията на предателя

„Депутатите от БСП, които напуснаха парламентарната група, осигуряваха кворума на мн…